Μικαέλα Χριστοδούλου | Βιογραφικό

13b

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2009. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Νομικό Πολιτισμό από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Επίσης, είναι δικαστική και αναλυτική γραφολόγος, μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας Γραφολογίας του Λονδίνου, του Βρετανικού Ινστιτούτου Γραφολογίας καθώς και της Πανελλήνιας Ένωσης Δικαστικών Γραφολόγων-Εξεταστών Γραφής και Εγγράφων. Έχει σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου και απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Ανάλυση Εγγράφων (Document Analysis) από το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire (UCLan). Είναι εγγεγραμμένη στους καταλόγους πραγματογνωμόνων Πρωτοδικείων και Εισαγγελιών της χώρας.

Ακόμα, έχει διαπιστευθεί ως διαμεσολαβήτρια από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Είναι μέλος των ομάδων εργασίας του Legal & Economic Department της Ευρωπαϊκής Ένωσης Καταναλωτών BEUC, της Ένωσης Δικαίου Προστασίας Καταναλωτή (Ε.ΔΙ.Π.ΚΑ.) και του Σωματείου Ελλήνων Διαμεσολαβητών (Σ.Ε.Δ.).